top of page

Käyttöehdot

Tmi Sofia ZIda 1822895-1

1. YLEISTÄ 

Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan osoitteessa https://www.sofiazida.com/  tapahtuvaan verkkokaupankäyntiin. Ehdot pätevät kaikkiin Tmi Sofia ZIda:n toimituksiin ja asiakas sitoutuu aina tilauksen tehdessään kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin. 

Yrityksen tiedot :

Verkkosivut omistaa ja niitä hallinnoi Tmi Sofia ZIda. ​

Suomalainen Y-tunnus: 1822895-1
ALV-tunnus: FI18228951

Asiakaspalvelun yhteystiedot 

Sähköposti: contact@sofiazida.fi

2. TILAAMINEN

Tmi Sofia ZIda:n verkkokaupasta voit tilata tuotteita helposti ja turvallisesti. Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ne kassalla. Tilauksen vahvistaminen tapahtuu kassalla tilauksen viimeisessä vaiheessa. Tässä vaiheessa velvollisuutenasi on myös maksaa tilaus. Tilauksen maksettuasi saat tilausvahvistuksen sähköpostitse. Vahvistus, joka sinun tulee säilyttää, sisältää tärkeää tietoa tilauksestasi. Mikäli emme jostain syystä voi vahvistaa tekemääsi tilausta, saat tiedon sähköpostitse. Tällaisissa tapauksissa maksua ei tietenkään veloiteta. 

KÄYTTÄJÄTILIN LUOMINEN

Verkkokauppatilauksia varten sinun on luotava käyttäjätili. Käyttäjätili luodaan automaattisesti, kun tilaat tuotteita ensimmäistä kertaa.  

SOPIMUSEHTOJEN HYVÄKSYMINEN

Kun tilaat tuotteita tai luot käyttäjätilin, vahvistat, että olet lukenut, ymmärtänyt ja hyväksynyt sopimusehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Mikäli et sitoudu noudattamaan sopimusehtoja, et voi tilata tuotteita tai luoda käyttäjätiliä. 

MUUTOKSET SOPIMUSEHTOIHIN 

Pidätämme oikeuden päivittää sopimusehtoja. Jos muutokset ehtoihin ovat merkittäviä ja niillä on vaikutusta sinuun asiakkaana, saat tiedon muutoksista sähköpostitse. Mikäli et hyväksy tekemiämme muutoksia, tulee sinun ilmoittaa meille siitä kirjallisesti. Mikäli emme vastaanota kirjallista vastalausetta kolmenkymmenen (30) päivän sisällä antamastamme ilmoituksesta, oletamme, että hyväksyt muutokset sopimusehtoihin. 

TILAUKSEN MUUTTAMINEN/PERUUTTAMINEN

Jos haluat tehdä tilaukseesi muutoksen tai peruuttaa tilauksesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian niin selvitämme, onko se mahdollista. 

3. HINNAT JA MAKSU

Kaikki hinnat ilmoitetaan euroina (EUR), ja hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja.  

MAKSUPALVELUTARJOAJA

Jos haluat tehdä tilaukseesi muutoksen tai peruuttaa tilauksesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian niin selvitämme, onko se mahdollista. 

4. TOIMITUS

Tmi Sofia ZIda toimittaa kaikkialle Suomeen, mukaan lukien Ahvenanmaa. Tilaukset toimitetaan valitusta toimitustavasta riippuen kotiosoitteeseesi, noutopisteelle tai pakettiautomaattiin. Saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse, kun tilaus on lähetetty.  

Normaali toimitusaikamme on 5-9 arkipäivää siitä päivästä laskien, kun tilauksesi lähetään varastoltamme. Huomaathan, että toimitusaika voi vaihdella kysynnän ja tuotteiden varastosaldon mukaan. 

TOIMITUSMAKSU 

Toimitusmaksu riippuu valitusta toimitustavasta ja pakkauksen koosta joko kotiosoitteeseen tai noutopisteelle. Mahdollinen toimitusmaksu lasketaan ja ilmoitetaan kassalla. 

NOUTAMATTOMAT TILAUKSET

Jos asiakas ei nouda tilausta noutopisteeltä määräajan puitteissa tai kieltäytyy vastaanottamasta sitä, palautuu tilaus varastollemme. Tällaisissa tapauksissa asiakasta ei veloiteta palautuneesta tilauksesta. 

MYÖHÄSTYNYT TOIMITUS

Mikäli toimitus on myöhästynyt asiakkaan kannalta merkittävällä tavalla, on hänellä oikeus purkaa ostosopimus tai vaatia tilauksen hinnan hyvitystä. Tmi Sofia ZIda ei vastaa myöhästymisestä eikä se ole velvollinen tarjoamaan vahingonkorvausta tai hyvitystä, mikäli myöhästyminen johtuu Tmi Sofia ZIda:sta riippumattomista syistä, ellei siitä ole erikseen sovittu osapuolten kesken tai ellei voimassa oleva laki niin velvoita. 

KULJETUKSESTA AIHEUTUNEET VAHINGOT JA VAARAT

Tmi Sofia ZIda vastaa tilauksestasi siihen asti, kunnes olet vastaanottanut toimitetun tilauksen. Mikäli vastaanottamasi lähetyksen paketti ja/tai tuote on selvästi vahingoittunut, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme mitä pikimmiten sähköpostitse.

5. PERUUTTAMISOIKEUS JA PALAUTUS

Tarjoamme yksityisasiakkaillemme 14 vuorokauden peruuttamisoikeuden. 14 päivän ajanjakso lasketaan siitä päivästä lähtien, jona olet vastaanottanut tilauksesi. 

NÄIN PALAUTAT TUOTTEEN

Ilmoita meille, että haluat perua kaupan. Tilaus/tuote tulee palauttaa ilman tarpeetonta viivästystä ja viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun olet ilmoittanut meille, että perut kaupan.  Tuotetta palauttaessasi olet asiakkaana vastuussa lähettämistäsi tuotteista. Siksi kehotamme sinua valitsemaan lähetystavan, joka mahdollistaa lähetyksen jäljittämisen. 

TAKAISINMAKSU 

Kun perut kaupan, palautamme kaikki sinulta alkuperäisen tilauksen yhteydessä saamamme maksut. Mikäli palautat vain osan tilauksesta, emme palauta toimituskuluja. 

Palautamme summan sinulle ilman tarpeetonta viivästystä ja viimeistään 14 päivän kuluttua siitä, kun olet ilmoittanut meille peruvasi kaupan. Voimme kuitenkin pidättäytyä maksun palauttamisesta, kunnes olemme vastaanottaneet palautuksen tai kunnes saamme todisteen siitä, että palautuspaketti on lähetetty. Palautettava summa maksetaan aina alkuperäisen tilauksen yhteydessä käytetyllä maksutavalla. 

ARVONALENNUSVÄHENNYS 

Kuluttajansuojalain mukaan peruuttamisoikeus koskee myyntikelpoisia tuotteita. Tästä syystä palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäispakkauksissaan.

6. REKLAMAATIO-OIKEUS

Yksityisasiakkaana sinulla on oikeus reklamoida virheellinen tuote. Reklamaatio-oikeus koskee alkuperäisvikoja, kuljetusvahinkoja sekä tuotteita, jotka poikkeavat siitä, mitä on sovittu asiakkaan ja välillä tai muuten osoitettavia virheitä. Tmi Sofia ZIda vapautuu virhevastuusta, mikäli tuotteen huonontuminen tai rikkoutuminen johtuu tavaran vääränlaisesta käytöstä, tapaturmasta tai muista ostajan puolella tapahtuvista seikoista. Tavallista kulumista ei lasketa tuotteen virheeksi. Mikäli havaitset tuotteessa virheen ja ilmoitat tästä meille kohtuullisen ajan sisällä, sinulla on ensisijaisesti oikeus saada uusi korvaava tuote.  

YHTEYSTIEDOT REKLAMAATIOTAPAUKSISSA 

Sähköposti: contact@sofiazida.com

7. VARAUKSET 

Pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin sivustolla, kuten esimerkiksi, muttei rajoittuen: tuotekuvaukset, tarkemmat määritelmät, virheelliset hinnat, varastosaldon arviot tai muu virheellinen informaatio. Pidätämme oikeuden korjata kaikki ilmeiset virheet sekä oikeuden muuttaa tai päivittää sivustolla olevaa informaatiota. 

8. ERIMIELISYYDET 

Riidat Tmi Sofia ZIda:n ja asiakkaiden välillä käsitellään lainmukaisessa tuomioistuimessa. Jos riita käsitellään kuluttajariitalautakunnassa, seuraa Tmi Sofia ZIda:n lautakunnan päätöstä asiaa koskien. Voit ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan Kilpailu- ja kuluttajaviraston verkkosivujen www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta kautta. Voit myös tehdä valituksen Euroopan Komission verkkovälitteisen riidanratkaisuportaalin kautta. 

Rekisteriseloste ja tietosuojaseloste päivitetty 30.1.2024

bottom of page