top of page

KÄÄNNEKOHTA

image00012.jpeg

Jokaisen ihmisen elämä muodostuu henkilökohtaisista käännekohdista. Käännekohdat muuttavat elämän suuntaa, sisältävät useimmiten laajan tunneskaalan läpikäydyistä ajatuksista ja sitä kautta muodostavat ainutlaatuisen tarinan.

 

“Käännekohta” -kokonaisuuden perusidea on, että ihmiset jakavat käännekohdan, joka muutti heidän elämänsä. Haastattelujen pohjalta muodostuu taulu, joka sisältää jokaisen tarinan ja tunteen, joka tarinasta on välittynyt. Jokainen henkilö ikuistetaan mustavalkoiseen valokuvaan Käännekohta-kokonaisuus muodostuu valokuvan, taidemaalauksen ja paperille kirjoitetun tarinan yhdistelmästä.

 

”Minua on aina kiinnostanut ja kiehtonut ihmisten tarinat. Elämän käännekohta ja mullistukset ovat aiheina todella mielenkiintoisia.”

– Sofia Zida

 

Haluatko sinun elämäsi käännekohdan maalattuna canvas-tauluksi?

Ensimmäinen ”Käännekohta”-taidenäyttely järjestettiin maaliskuussa ARS-Longa galleriassa Helsingissä. Taidenäyttelyä varten yhdeksän henkilöä jakoivat käännekohtansa – kiitos Emma Kimiläinen, Kaj Kunnas, Niko Kivelä, Niklas Räsänen, Tinze, Sami Saari, Sami Minkkinen, Andy McCoy ja Sanna Stellan.

TUTUSTU VALMISTUNEISIIN KÄÄNNEKOHTA -TAULUIHIN

Ota rohkeasti yhteyttä alta löytyvän yhteydenotto-lomakkeen kautta, niin käydään prosessi läpi ja tehdään sinun elämäsi muutoksesta taulu!

VARAA OMASI

HUHTIKUU

Varaa omasi

TOUKOKUU

Sofia Zida_edited.png

HEINÄKUU

ELOKUU

SYYSKUU

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Kiitos yhteydenotostasi!

bottom of page